Profil

Jesper Valentiner.
Ejer og grundlægger af AAA Training. Tidligere uddannet lærer med speciale i idræt, biologi og voksenpædagogik. Firmaet hører hjemme i Odense men vi har også mulighed for at afholde IRATA kurser i Gøteborg.

Altitude Above All Training


Altitude Above All Training er en Irata certificeret trænings virksomhed. Vi har arbejdet internationalt med Rope Access siden 2003 og har siden 2016 udbudt IRATA-kurser på alle niveauer. 

Vi underviser i specialindrettede lokaler i Odense C. Her har vi i samarbejde med Odense Klatre Klub god plads og højde til at dække hele det praktiske pensum. Undervisningslokalerne på 2. sal er store og lyse og fungerer som et rigtigt godt læringsmiljø.

Udstyret, som vi stiller til rådighed på kurset, er underlagt streng 6 måneders inspektion, og vi forsøger at kunne præsentere det nyeste grej.

Vores dygtige undervisere vælges med største omhu og de har alle arbejdet som Irata klatrere i mindst 2000 timer. Undervisningsmetoderne er nøje velovervejede både pædagogisk og psykologisk. Således at kursisterne får mest muligt med sig ud i virkeligheden og ikke kun udenadslære til brug for en eksamenssituation.